Importører af gode tyske vine

Nedenstående er en kortfattet oversigt - med links - til udvalgte importører af kvalitetsvine fra Tyskland.

Vinum Bonums  Per Stryger er til daglig pilot, men importerer derudover gennem en række spændende tyske vine. Vinene kan købes i udvalgte butikker. Endvidere deltager Per Stryger gerne i foredrag, smagninger, vinrejser m.v. til hvilke vinene kan købes til favorable priser. De anførte priser er alene vejledene, hans vine kommer bl.a. fra: Martinshof, Rheinhessen, Ludi Neiss og Egon Schmitt, Pfalz.

Hoffmeyer-Lippert har fået fat i nogle af Tysklands absolut bedste vinhuse og importerer nogle af deres bedste (men også dyreste) vine. Her er tale om vine til de kræsne, eller til de, der har lyst til at smage på tysk topkvalitet: Rebholz fra Pfalz og Deutzerhof fra Ahr.

Den lille vinkælder i Tureby importerer en række vine fra Weingut Leonhard i Rheinhessen. Det er en flot kollektion, der sælges til enddog meget fornuftige priser.

International Business Partners forhandler tyske vine fra gode producenter ved Mosel og fra Baden, der kan fås hos bedre vinhandlere på Sjælland, bl.a.: Schmitges, Briem.


Opdateret den 07. januar 2010.